“Extraordinary Attorney Who” dizisi, Güney Kore’nin ilk otizm sendromlu avukatı olan Who’yu seyirciyle buluşturuyor. Who,  olağanüstü bir hafızaya sahip olan ama otizm spektrum hastalığından dolayı sosyal ilişkiler ve empati kurma gibi becerilerden yoksun olan bir karakter olup, dizi, Woo Young-woo (Park Eun-bin) karakterinin yaşamını konu alıyor.

“Extraordinary Attorney Who” 29 Hazirandan 19 Ağustos’a kadar her Çarşamba ve Perşembe Kore kanalı olan ENA’de yayınlandıktan sonra Netflix’de yayınlandı. 16 bölümden oluşan “Extraordinary Attorney Who”, Netflix’de yayınlandığı ikinci haftadan itibaren Kore programlarının en iyi yedi yapımı arasında birinci oldu.

“Extraordinary Attorney Who”, 22-28 Ağustos tarihleri arasındaki haftada 53.89 milyon saat izlenerek, şirkete göre, Netflix’in İngilizce olmayan en iyi ilk 10 TV dizileri arasında ilk sırada yer aldı. Ayrıca dizi son hafta yayınlanan bu liste ile birlikte üst üste beşinci kez Netflix’de en çok izlenen İngilizce olmayan diziler arasında ilk sırada yer aldı.

Kaynak: https://www.koreatimes.co.kr/www/art/2022/09/688_335321.html